31 Aralık 2009 Perşembe

Giuliano Fujiwara Ilkbahar 2010


Cole Mohr.












Fotograf:Ellen von Unwerth

Me&City 09 Kis Kampanyasi

Fazla iyi!


28 Aralık 2009 Pazartesi

(!)








Alice in Wonderland



Disney urunleri insani ciddi sekilde gercek dunyadan kopartan, neseli ve inanilmaz renkli bir moda sokan turdendir her zaman.Yeni projeleri olan Alice in Wonderland icin mucevher tasarimcisi Tom Binns ile antlasma sonucunda ortaya kucuk bir koleksiyon cikmis bulunmakta.Tim Burton yonetmenliginde cekilen filmin yeni versiyonu fragmaniyla oldukca ses getirmis durumdayken, simdi de yan urunler dilden dile dolasiyor.Bu masalin bir parcasi olmak istiyorsaniz bu ozel parcalar 1000$  ile 1500$ arasinda degismekte; aklinizda bulunsun.



Yeni Givenchy Kampanyasi



Natalia Vodianova ve Mariacarla Boscono esliginde Givenchy 2010 Ilkbahar'ini saygiyla selamliyorum.Siyah, beyaz ve geometrik desenler ustune kurulu koleksiyon kampanyada daha da can bulmus gibi.Ricardo Tisci buyusu ile Mert ve Marcus ikilisinin objektifi birlesince ortaya hatirlanacak bir kampanya cikmis.









Sobral Keyboard Ring



Sobral'in teknoloji harikasi gozuken yuzukleri oldukca ilgimi cekti.Atilmis klavyelerden olusturulan yuzukler hem cevreye yararli oluyor hem de inanilmaz guzel bir sekilde hayata geri donus yapmis oluyorlar.Bu tarz seylerin cok pahali oldugu goz onunde bulundurulursa yuzugun sadece 48$ olmasi sevindirici dogrusu.Cok tatli bir yilbasi hediyesi olabilir.


27 Aralık 2009 Pazar

Pazar Secmeleri













Maestro Knows.



Maestro Knows - Episode 3 (Ibn Jasper) from Maestro Knows on Vimeo.




CXXVI 09 Sonbahar




 New York cikisli marka CXXVI o9 Sonbahar koleksiyonuyla hatri sayilir markalari geride birakacak nitelikte.Ilham kaynaginin liman, balikcilar ve deniz olarak tanimlayan tasarimcilar, koleksiyonda oldukca guzel bir sekilde denizci havasini estirmisler.Cekim ayri hosuma gitti; urunlere ise bayildim.Tum tshirtlerin el baskisi olmasi ise her birine ayri bir ozel hava katmakta.Bayildim!





  

26 Aralık 2009 Cumartesi

24 Aralık 2009 Perşembe

Nike Vandal High Vintage Neon Pack













Fazla guzeller...




Portre





Model:Jason Poisson
Fotograf:Mckenzie James




09'un En Iyi Giyinen Ismi: Alexa Chung?!



Ingiliz Vogue kararini vermis; 09'un en iyisi Alexa Chung demis.Iyi de bu karar ve gozlem ne kadar dogru?
Yerlesmis bir stili olmayan Alexa ile ayni kategoride Kate Moss'un bulundugu dusunulurse karar biraz yersiz olmus gibi.Tartismasiz Moss'a tapalim demiyorum; fakat bu yil kendisinin akillara kazinmis kiyafetleri gayet mevcut.Topshop acilisi ve Costume Institute Ball yeterince iyiydi...
Koca yilin sonunda verilen karar kesinlikle Alexa Chung olmamaliydi.





(!)


23 Aralık 2009 Çarşamba

Drakes London



Drakes London stil sahibi beyler icin cok guzel kravat secenekleri sunuyor.Ozellikle ekose desenli olanlar oldukca ses getirmis durumda.Hem duz hem de desenli gomlegin ustunde fazlasiyla guzel durabilecek kravatlar, yilbasi icin hem cok guzel bir hediye hem de takilmasi gereken bir aksesuar olarak listelere girebilir.



New British Attitude













Fotograf:Arnald Anaya-Lucca

Tum urunler Burberry 2010 Ilkbahar koleksiyonuna aittir.



22 Aralık 2009 Salı

The Necklace.



Elbise; Topshop. Kolye; Dolce&Gabbana. Atki; Burberry. Ceket; Donna Karan. Canta; Alexander Wang. Ayakkabi; H&M.





21 Aralık 2009 Pazartesi

:)




Iste The Cut'in yorumu:
"Go lie over there, but far enough away that we can't see your clothes. Better yet, if you see a patch of dirt or garbage be sure to lie in that. Can someone get that dog so he can breathe in her face?"

Already Famous



Uzun zamandir gorulen en iyi cekim; 09'un ise bombasi olan 2010 Vogue Ocak icin gerceklestirilen cekim oldukca dikkat cekmis durumda.Dev markalarla genc yeteneklerin ve Sasha Pivovarova'nin birlikte bulundugu kareler gayet etkileyici.Styling ise kusursuz bir butunluk icinde; sanatcilara daha uygun kiyafetler bulunamazdi herhalde.The Horrors, MGMT, Vampire Weekend gibi isimlerin yer aldigi cekimde kamera arkasinda ise Steven Meisel bulunuyor.