28 Şubat 2010 Pazar

Supra NS 2010 Ilkbahar Cuttler




 
 

Samsonite 100 Yasinda


Dogum gununu kutlama amacli Samsonite 60'larin efsanevi modelini yeniden piyasaya suruyor. Sadece 100 tane uretilen canta elbette kucuk yenilikler iceriyor. Cok nostaljik ve şık!






27 Şubat 2010 Cumartesi

(!)


Peter Gehrke cekimi bana bizim aylar once yaptigimiz cekimimizi animsatti. Gayet sicak bir havada kimsenin bulunmadigi garip bir yerde 3 su, tonla kiyafet, degerli kurklerimiz ve makinalarimizla upuzun bir uc bucuk saat gecirmek mantiksiz gelebilir; fakat seviyorsaniz yapiyorsunuz iste!



Bunlar da bizim cekimimizden...
Evet cok alakali degil belki de, sadece animsatti. :)






Model:Sena Dicle Gunay
Fotograf:Selin Benlioglu



Hello Raf!


Raf by Raf Simons 2010 Sonbahar koleksiyonunda oldukca fazla dis giyime ozen gostermisler. Ceketler o kadar guzel ki! Alexander Wang havasi seziliyor acikcasi birazcik; benzerlik mevcut en azindan. Gomlek ve orguleri de goz ardi etmemek lazim.









Hanneli Mustaparta


Alexander Wang canta, Martin Margiela kurk, Rad Hourani deri pantolon. Cok cok guzel!




26 Şubat 2010 Cuma

(!)


Fotograf:Tommy Ton

Karsi konulamaz guzellikte...



25 Şubat 2010 Perşembe

Jake Davis Test Shots



Jake Davis Test Shots: The Impossible Cool from Jake Davis on Vimeo.




Helmut Lang


Helmut Lang tasarimcilari Nicole ve Michael Colovos 2010 Sonbahar'inda siyahlarin pesini birakmamislar. Mimari elementler koleksiyonun tumunde mevcut. Uste oturan ceketler, siyah skinnyler ve jeanler mukemmel! Biraz karamsar gibi gozukse de oldukca sofistike. Koyu renkleri elinde olmadan seven biri olaraktan bu sonbahar\kis anlayisi tam benlik.

 

  

  

  

  

 




Orthodox Sonbahar 2010

Orthodox 2010 Sonbahar\Kis koleksiyonunda en cok deri ceketlere ve montlara onem vermis. Vintage havali tasarimlar materyal ve cepler sayesinde gayet modern bir hava kazanmis. Katalog fotograflari ise ayri bir guzel!

 

  

  

  

  

  

  






'Alisveris Listesi'nden

 

Gap'in motorcycle kot ceketine bayildim!  69.50$'a resmi sitelerinden satin alabilirsiniz.

24 Şubat 2010 Çarşamba

Iyi ki Dogdun Gucci!


Gucci 90. yas kutlamasi icin yepyeni bir reklam kampanyasi ve cantalarla bizleri selamliyor. Onceki postumda Jackie'den bahsetmisken ustune tatli bir haber olarak geldi diyebilirim; cunku Jackie'nin en modern hali karsimiza cikiyor. Metallerle suslu bir halde! Ustte gordugunuz ise 50'lerden kalma bir fotograf ve reklam kampanyasinin yeni uyesi. Iyi ki dogmussun; iyi ki varsin Gucci.

Yeni Jackie!






23 Şubat 2010 Salı

Ilham Veren Isimler

 

Grace Kelly ve Jackie Kennedy

Iki isim de belirli donemlere ve modaya damgasini vurmus kisiler. Grace Kelly'nin bizim su an Kelly modeli olarak bildigimiz Hermes'i devamli kullanmasi cantaya bu ismi verdi. Jackie Kennedy ise 60'lara damgasini vuran Gucci cantanin kendi ismine sahip olmasini sagladi. Simdiye bakarsak gumdemde kim var? Alexa Chung ve Mulberry. Mulberry Alexa adini verdigi modeli renk renk piyasaya sunmakta. Bana mi cok basit geliyor bilemiyorum ama bu tarz isimlerden sonra Alexa Chung'in adina da bir canta olmasi biraz uzucu gibi.


22 Şubat 2010 Pazartesi

(!)


Bryan Boy, Tommy Ton, Garance Dore ve Scott Schuman.
Nerede? Dolce&Gabbana 2010 Ilkbahar Defilesi.