30 Mayıs 2010 Pazar

Trend Alarmi: Deri Sort


Gri t-shirt, 3.1 Phillip Lim. Deri sort, Alexander Wang. Canta, Proenza Schouler. Hasir sapka, Gal Capone. Ayakkabi, Alexander Wang. Gunes gozlugu, Cutler and Gross.





No1. Tunus Caddesi, Ankara.

Sonbahar Trendlerine Ilk Bakis


Bayiliyorum bu tarz 'sezon basi' cekimlerine. Her dergi neredeyse boyle cekimlere zamani geldiginde yer veriyor; fakat temelde hakkini veren bir ikiyi gecmiyor. Bu Harper's Bazaar cekimi de haziran sayisinin hikayesi ve kamera arkasinda da favori fotografcilarimdan olan Camilla Akrans yer aliyor. Bilmesem de onun kareleri oldugu kendini hemen belli ediyor dogrusu, imzasi haline gelen geometrik formlar ve sezonun hit renklerinin birlesimi bunun bir Akrans cekimi oldugunu adeta haykiriyor. Her karede ayri bir markanin urunleri butunluk icinde karsimiza cikiyor, Proenza Schouler , Balenciaga ve Lanvin oldukca buyuleyici. 















Wildfox Couture


Wildfox Couture Fall 2010:  It's Witchcraft from WILDFOX PR on Vimeo.





New Romantic


Fair'in Mayis sayisi icin gerceklestirilmis olan 'New Romantic' isimli cekimde ilk olarak dikkati mavi saclar cekerken, model Marike Le Roux karsimiza oldukca soluk ve huzunlu cikiyor. Yaz sezonunun onemli elbiselerini satafatsiz sahneye cikartmak istiyoruz diyorsaniz bundan daha iyi bir yol olamaz herhalde. Ucusan romantik elbiselerin maskulen oxfordlarla birlesimi olusabilcek abartiyi oldukca frenlemis. Fotograflar ise Beau Grealy'e ait.








29 Mayıs 2010 Cumartesi

Gieves & Hawkes Sonbahar 2010


GIEVES & HAWKES Menswear London Fashion Week Debut from Gieves & Hawkes on Vimeo.


Net guzel bir koleksiyon,  ozellikle ceketlerin kaliplari ve renk paleti cok etkileyici.







Proenza Schouler Pre-Fall 2010 Aksesuar














Materyaller ve modeller kusursuz, mukemmel!





27 Mayıs 2010 Perşembe

Cole Mohr.






Model: Cole Mohr
Fotograf: Lucy Carr-Ellison




Darcy Slouchy Hobo


Iste Alexander Wang canta ailesinin yepyeni uyesi! Wang'in cantalari gercekten uzak duramadigim, gozumu alamadigim ve saatlerce dusunebilcegim turdenler. Yeni model hatirlarsaniz bir hit olan Coco'nun benzer versiyonu. Hatta Coco ismi sorun yaratinca Rocco'ya donmustu modelin adi. Bu sefer ise zimbali cantanizi kolunuzda da tasima sansiniz var, yine cok guzel.





Giles Deacon*Ungaro


Emanuel Ungaro sonunda dogru bir hareket yaparak tasarimcisini degistirmeye karar verdi ve anlastigi isim ise Giles Deacon. Deacon, bundan sonra hem kendi markasi hem de Emanuel Ungaro icin tasarlayacak. Lindsay Lohan fiyaskosundan sonra ilac gibi gelecegini umuyorum. 





23 Mayıs 2010 Pazar

Pazar.





Model: Callum Wilson
Fotograf: Matthew Josephs





Hunting and Collecting Ilkbahar 2010

Hunting and Collecting ilkbahar lookbooklarini oldukca sade ve yumusak. Abartili tek bir kare bile yok, hafif bir ilkbahar icin ideal. Cekimin stylingi ise magazanin sahiplerine ait, sofistike bir zevk oldugu ortada. Band of Outsiders, Opening Ceremony ve Patrik Ervell gibi markalara ev sahipligi yapan magaza bu lookbookla gectigimiz aylarda adim attigi piyasada sesini duyurabilir gibi gozukuyor. Eger alisveris yapmak isterseniz buyrun tiklayin!













Yeni Muse 2


2010 Sonbahar'i icin heyecan verici bir haber daha! Gordugumuz yeni Muse 2'den sadece 55 tane uretildi ve Colette'te satisa sunulacak. Fiyati ise 1895€.